Bootstrap

Lengyel nyelvtanulás

Lengyelország, Varsó látképe

Kedves lengyelül tanulni vágyó!

Amióta megtanultam lengyelül és lengyel nyelvtanárként végeztem (több, mint 20 éve…), folyamatosan végigkíséri a munkámat és az életemet a lengyel nyelv. Különböző területeken dolgoztam, fordítottam és tolmácsoltam, idegenvezettem, és mindemellett rengeteg tanítványomnak segítettem, és a mai napig is sikeresen tanítok.

Én azt gondolom, hogy nem létezik “jó” vagy “rossz” nyelvérzék, és az sem igaz, hogy egyetlenegy módszerrel, egyetlenegy tankönyvből meg lehet tanulni egy idegen nyelvet. A magabiztos nyelvhasználat akkor fog megvalósulni, ha a lehető legkülönfélébb módszert, technikát, eszközt kipróbálsz, alkalmazol és nem a szavak és a nyelvtan bemagolására megy el a legtöbb energia.

A lengyel nyelvet nehezebben megtanulható szláv nyelvként ismerik, de én azt vallom, hogy minden nyelvnek vannak bizonyos nehézségei, melyeket idővel, és sok gyakorlással szépen el lehet sajátítani. A többi nyelvhez hasonlóan a lengyel is bizonyos kihívások elé állítja azt, aki e nyelvet tanulja. Ami fontos, hogy legyen erős motiváció, türelem, nyitottság, játékosság, valamint cél, amit el szeretnél érni. Mindezek erősítésében is tudok segíteni.

Hogyan képzelj el egy alkalmat velem?

Az első 30 perc INGYENES, amikor megismerkedünk és feltérképezzük, kitaláljuk, megbeszéljük, hogyan építsük fel az órákat.

Ami Rád vár:

  • személyre szabott órák
  • változatos gyakorlatok
  • gyakorlatias feladatok
  • lelkes, vidám hangulat

Támogatlak, és vezetlek abba az irányba, amit el szeretnél érni a nyelvvel!

 


Válassz az alábbi csomagok közül:

Online egyéni lengyel próbaóraHa kíváncsi vagy, hogy milyen egy lengyelóra velem, vagy még bizonytalan vagy, hogy tényleg neked való-e a lengyel nyelv, szeretettel várlak egy 50 perces online próbaórára.

3 000 Ft / 50 perc

Kérek időpontot

 

Online egyéni lengyelóraEgyéni alkalmak a saját ritmusod és tanulási stílusod szerint.

6 000 Ft / 50 perc

Kérek időpontot

 

Online egyéni lengyelóra 10 alkalmas bérletBiztosítsd be magad hosszabb távra!

9+1 óra ajándék

54 000 Ft / 10 alkalom

Kérek időpontot

 

Online páros lengyelóra

Hívd meg a barátodat, barátnődet, vagy gyerekedet, családtagodat, így egymást támogatva is tanulhattok.

5 000 Ft / fő / 50 perc

Kérek időpontot

 

Online csoportos lengyelóra, legfeljebb 3-4 főHa szeretnél másokat is megismerni, együtt tanulni velük, időszakosan indulnak online csoportos órák is, különböző szinten figyeld a kiírt dátumot (facebook-on is!)

 4 000 Ft / fő / 50 perc

Kérek időpontot

 

Online felkészítés lengyel nyelvvizsgára, állásinterjúraEzt a csomagot akkor válaszd, ha már elértél egy szintet a lengyel nyelvtudásodban, ám még bizonytalan vagy, hogy neki merj-e futni egy olyan megmérettetésnek, mint a nyelvvizsga, vagy ha magabiztosabb lengyel nyelvtudással és szókinccsel szeretnél megérkezni az állásinterjúra. Nem csak a nyelvtudás erősítésében, hanem coaching és mentálhigiénés eszközökkel is támogatom, motiválom a sikered.

10 000 Ft / 50 perc

Kérek időpontot

 
Tanulókártyák

LENGYEL-MAGYAR TANULÓKÁRTYÁK KEZDŐKNEK

Most készülsz Lengyelországba utazni? Vannak lengyel rokonaid, felmenőid vagy barátaid? Vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy, hogy milyen a lengyel nyelv?

Kóstolj bele a lengyel nyelvbe ezekkel az egyedülálló, sehol máshol nem kapható hangos tanulókártyákkal még ma!

Ideális választás azoknak, akik elfoglaltak vagy önállóan szeretnek nyelvet tanulni.

Érdekel!